Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istighfar Mama KH. Cibantar Tasikmalaya | Teks Nadzoman

Istighfar Mama KH. Cibantar Tasikmalaya

Istighfar Mama KH. Cibantar Tasikmalaya | Teks Nadzoman - Merupakan teks nadzom istighfat yang bisa dibacakan setelah pengajian rutinan selesai, dan pengajian dilaksanakan oleh abah kiyai cibantar tasyik malaya.

Berikut Teks dan Video Nadzom Istighfar

Teks Latin Nadzom Istighfat

Asstaghfirulloh al adzim, Ilahi wasa idi

Qod qoru ba ajali, Wadoupat kuali

Waji tuka bidunubi, Latahmilu hal jibal

Walatagsiluhal bihar, Ini asalukal afwa

Abdi neda pangampura, Ka pangeran gusti Abdi

Atos caket ajal Abdi, Sareng lemah diri Abdi

Abdi dongkap kagamparan, Bari ngagagandong dosa

Nu teu katimbang ku gunung, Teu kakumbah ku sagara

Mung abdi tetep nyuhunkeun, Mugi gusti tong nurunkeun

Ka abdi kana siksaan, Dumeh ieu kajantenan

Video Lirik Nadzom Istighfat

youtube image

Post a Comment for "Istighfar Mama KH. Cibantar Tasikmalaya | Teks Nadzoman"